Middagskassen

Middagskassen är till för dig som lever i en aktiv familj eller som har fullt upp och vill lägga tiden på annat än matlagning

Det är inte en underdrift att det är viktigt att äta varierat, näringsriktigt och gott! Ändå blir det inte alltid riktigt så…

Vår mat lagas från grunden utan onödiga tillsatser, e-ämnen och halvfabrikat, samtidigt som vi är försiktiga med sockret och saltet. Vi erbjuder en varierad meny där vardagsmiddagen är omhändertagen och endast behöver värmas i ugn eller mikrovågsugn.

Med Middagskassen säkerställer du variation, mättnad, sparar tid och minskar inköpen i matbutiken. Förhoppningsvis levererar vi också en del rätter du kanske inte själv skulle laga? Frukost, frukt och grönt måste givetvis handlas hem, men resten hjälper vi gärna till med!

Priser
4 valfria portioner á 500 gram 260 kr
8 valfria portioner á 500 gram 480 kr

Avhämtning sker i vår kyl på Engelska skolan, Universitetsallén 26 våra rätter. Vi har minst 19 stycken i veckan. Maten i Middagskassen är förpackad i modifierad atmosfär med livsmedelsgas för längre hållbarhet, minst 10 dagars hållbarhet.